Nabeschouwing PEC Zwolle - Go Ahead Eagles (3-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt PEC Zwolle het zondag 30 oktober 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Go Ahead Eagles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geëindigd in een 3-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van Q. Menig. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Go Ahead Eagles dat via S. Fischer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk. M. Saymak dacht na 57 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 88e minuut werd S. Fischer van Go Ahead Eagles met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Go Ahead Eagles het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten spelen wist PEC Zwolle via D. Holla de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk.

Kort daarna blies scheidsrechter Serdar Gozubuyuk voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE PEC Zwolle - Go Ahead Eagles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Q. Menig met assist van B. van Polen PEC Zwolle
4' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Wolters Go Ahead Eagles
14' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Holla PEC Zwolle
19' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Thomas voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
42' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Fischer Go Ahead Eagles
48' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Q. Menig PEC Zwolle
48' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Achenteh Go Ahead Eagles
57' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak met assist van B. Schenkeveld PEC Zwolle
61' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Brands voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
70' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Groenbast Go Ahead Eagles
71' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor M. Saymak PEC Zwolle
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor S. Duits Go Ahead Eagles
76' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Achahbar voor K. Ehizibue PEC Zwolle
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Teijsse voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
88' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor S. Fischer Go Ahead Eagles
90' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Holla PEC Zwolle
91' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Zwarthoed Go Ahead Eagles
91' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor W. Marinus PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Go Ahead Eagles
Opstellingen PEC Zwolle - Go Ahead Eagles
De opstellingen van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.