Nabeschouwing PSV - FC Utrecht (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 12 februari 2017 - 16:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt PSV het zondag 12 februari 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Utrecht (3-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van L. de Jong. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het PSV dat via S. Bergwijn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Dennis Higler. M. van Ginkel dacht na 93 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Dennis Higler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - FC Utrecht
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
8
1
Passes
486
404
Overtredingen
11
7
Buitenspel
0
2
Corners
6
4
LIVE PSV - FC Utrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor G. Pereiro PSV
51' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Y. Ayoub FC Utrecht
52' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van D. Pröpper PSV
55' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn met assist van L. de Jong PSV
58' Wissel FC Utrecht Wissel Z. Labyad voor Y. Ayoub FC Utrecht
68' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Brenet PSV
73' Wissel FC Utrecht Wissel G. Kerk voor S. Haller FC Utrecht
76' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor B. Ramselaar PSV
87' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Z. Labyad FC Utrecht
88' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor R. Zivkovic FC Utrecht
93' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel PSV
90' Wissel PSV Wissel O. Zinchenko voor A. Guardado PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Utrecht
Opstellingen PSV - FC Utrecht
De opstellingen van PSV en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Erik ten Hag
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
54 Nick Venema Wissel
50 Thijmen Nijhuis K
12 Jeff Hardeveld V
42 Maarten Peijnenburg V
19 Zakaria Labyad M
24 Patrick Joosten M
48 Odysseus Velanas M
26 Darren Rosheuvel M
27 Gyrano Kerk A
Voorbeschouwing PSV - FC Utrecht

PSV en FC Utrecht treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 6 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 18
Winst FC Utrecht 2
Gelijkspel 3
Totaal 23
Tags
PSV - FC Utrecht Opstelling PSV Opstelling FC Utrecht Live PSV - FC Utrecht Live PSV - FC Utrecht kijken PSV - FC Utrecht kijken Live PSV - FC Utrecht stream PSV - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing PSV - FC Utrecht Uitslag PSV - FC Utrecht Statistieken PSV - FC Utrecht Eredivisie 2016/2017 PSV - FC Utrecht wedden PSV - FC Utrecht gokken PSV - FC Utrecht Unibet