Nabeschouwing PSV - Willem II (5-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 9 april 2017 - 16:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt PSV het zondag 9 april 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Willem II (5-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Paulus van Boekel geëindigd in een 5-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Isimat-Mirin. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het PSV dat via M. van Ginkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paulus van Boekel. G. Pereiro dacht na 76 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde PSV via A. Guardado, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist PSV via M. van Ginkel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paulus van Boekel.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paulus van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Willem II
Goals
5
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
29
6
Schoten op doel
14
2
Passes
524
303
Overtredingen
7
10
Buitenspel
0
2
Corners
7
4
LIVE PSV - Willem II 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Willem II Wissel J. Croux voor D. Wuytens Willem II
47' Doelpunt PSV Doelpunt N. Isimat-Mirin met assist van A. Guardado PSV
46' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor L. de Jong PSV
48' Gele kaart PSV Gele kaart voor N. Isimat-Mirin PSV
56' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel met assist van A. Guardado PSV
63' Wissel PSV Wissel J. Brenet voor J. Willems PSV
76' Doelpunt PSV Doelpunt G. Pereiro PSV
77' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor B. Ramselaar PSV
79' Wissel Willem II Wissel Asumah voor O. Oularé Willem II
82' Doelpunt PSV Doelpunt A. Guardado met assist van J. Brenet PSV
84' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel met assist van A. Guardado PSV
90' Wissel Willem II Wissel J. Schuurman voor E. Falkenburg Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Willem II
Opstellingen PSV - Willem II
De opstellingen van PSV en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Erwin van de Looi
Basiselftal Willem II
# Speler Pos.
1 Kostas Lamprou K
15 Dries Wuytens V
29 Darryl Lachman V
4 Jordens Peters V
46 V
25 Elmo Lieftink M
6 Funso-King Ojo M
20 Anouar Kali M
8 Thom Haye M
10 Erik Falkenburg M
58 Mamadou Obbi Oularé A
Voorbeschouwing PSV - Willem II

PSV en Willem II treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paulus van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 17
Winst Willem II 0
Gelijkspel 2
Totaal 19
Tags
PSV - Willem II Opstelling PSV Opstelling Willem II Live PSV - Willem II Live PSV - Willem II kijken PSV - Willem II kijken Live PSV - Willem II stream PSV - Willem II Fox Sports Nabeschouwing PSV - Willem II Uitslag PSV - Willem II Statistieken PSV - Willem II Eredivisie 2016/2017 PSV - Willem II wedden PSV - Willem II gokken PSV - Willem II Unibet