Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 22 oktober 2016 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Roda JC het zaterdag 22 oktober 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (1-1)

De Eredivisie 2016/2017 wedstrijd tussen Roda JC en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Duplan. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Paulissen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen.

Kort daarna blies scheidsrechter Ed Peter Janssen voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Roda JC - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Jansen ADO Den Haag
37' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Duplan ADO Den Haag
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Auassar voor F. Noor Roda JC Kerkrade
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Rosheuvel voor D. De Silva Roda JC Kerkrade
68' Wissel ADO Den Haag Wissel A. El Mahdioui voor K. Jansen ADO Den Haag
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Mytides voor D. Boysen Roda JC Kerkrade
73' Wissel ADO Den Haag Wissel D. van der Heijden voor M. Havenaar ADO Den Haag
74' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Ebuehi ADO Den Haag
79' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Marengo voor S. Becker ADO Den Haag
85' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Meißner ADO Den Haag
86' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Paulissen Roda JC Kerkrade
88' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
93' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Duplan ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - ADO Den Haag
Opstellingen Roda JC - ADO Den Haag
De opstellingen van Roda JC en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.