Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (1-0) || Eredivisie 2016/2017

Vrijdag 17 februari 2017 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Roda JC het vrijdag 17 februari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Paulus van Boekel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 70e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Kum. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paulus van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Roda JC - Go Ahead Eagles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
59' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Locigno Go Ahead Eagles
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor S. Locigno Go Ahead Eagles
66' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Badibanga voor A. Ajagun Roda JC Kerkrade
69' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. Crowley Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt C. Kum met assist van M. Paulissen Roda JC Kerkrade
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Marengo voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel O. Gnjatić voor G. van Velzen Roda JC Kerkrade
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. de Kogel voor X. Schenk Go Ahead Eagles
87' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
90' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Schahin Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Go Ahead Eagles
Opstellingen Roda JC - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Roda JC en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.