Nabeschouwing Roda JC - PEC Zwolle (2-1) || Eredivisie 2016/2017

Donderdag 6 april 2017 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Roda JC het donderdag 6 april 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - PEC Zwolle (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Mokhtar. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via G. van Velzen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. M. Rosheuvel dacht na 89 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ed Peter Janssen voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Roda JC - PEC Zwolle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Mokhtar met assist van R. Thomas PEC Zwolle
43' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor N. Brock-Madsen PEC Zwolle
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Rosheuvel voor S. Raykov Roda JC Kerkrade
48' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. van Velzen met assist van M. El Makrini Roda JC Kerkrade
58' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
68' Wissel PEC Zwolle Wissel K. Ehizibue voor M. Saymak PEC Zwolle
72' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Badibanga voor G. van Velzen Roda JC Kerkrade
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor C. Kum Roda JC Kerkrade
83' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Achahbar voor Q. Menig PEC Zwolle
83' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor R. Thomas PEC Zwolle
89' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - PEC Zwolle
Opstellingen Roda JC - PEC Zwolle
De opstellingen van Roda JC en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.