Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (3-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 16:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt SC Heerenveen het zondag 23 oktober 2016 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Marzo. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Kuwas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Blom. S. Larsson dacht na 66 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde SC Heerenveen via J. St. Juste, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Blom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Heracles
Goals
3
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
8
4
Passes
550
383
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
2
Corners
6
6
LIVE SC Heerenveen - Heracles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. Duarte Heracles Almelo
20' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Marzo met assist van S. Larsson SC Heerenveen
40' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Kuwas met assist van T. Bruns Heracles Almelo
57' Wissel SC Heerenveen Wissel C. Cavlan voor L. Bijker SC Heerenveen
66' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Larsson met assist van R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
66' Wissel Heracles Almelo Wissel D. van Mieghem voor S. Armenteros Heracles Almelo
75' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Hoogma Heracles Almelo
78' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. St. Juste met assist van S. Marzo SC Heerenveen
79' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor J. Navrátil Heracles Almelo
82' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor L. Duarte Heracles Almelo
83' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
88' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Slagveer voor A. Zeneli SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Heracles
Opstellingen SC Heerenveen - Heracles
De opstellingen van SC Heerenveen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
31 Jan Bekkema K
33 Wouter van der Steen K
25 Willem Huizing V
37 Michel Vlap M
10 Simon Thern M
22 Caner Cavlan M
18 Younes Namli M
8 Morten Thorsby M
20 Henk Veerman A
7 Luciano Slagveer A
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Heracles

SC Heerenveen en Heracles treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 11 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor SC Heerenveen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 6
Winst Heracles 11
Gelijkspel 5
Totaal 22
Tags
SC Heerenveen - Heracles Opstelling SC Heerenveen Opstelling Heracles Live SC Heerenveen - Heracles Live SC Heerenveen - Heracles kijken SC Heerenveen - Heracles kijken Live SC Heerenveen - Heracles stream SC Heerenveen - Heracles Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles Uitslag SC Heerenveen - Heracles Statistieken SC Heerenveen - Heracles Eredivisie 2016/2017 SC Heerenveen - Heracles wedden SC Heerenveen - Heracles gokken SC Heerenveen - Heracles Unibet