Nabeschouwing SC Heerenveen - Sparta Rotterdam (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Dinsdag 4 april 2017 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt SC Heerenveen het dinsdag 4 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Sparta Rotterdam (3-0)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Edwin Van de Graaf geëindigd in een 3-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van P. van Amersfoort. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het SC Heerenveen dat via J. van Aken dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Edwin Van de Graaf. R. Ghoochannejhad dacht na 81 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Edwin Van de Graaf niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE SC Heerenveen - Sparta Rotterdam 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor Y. Kobayashi SC Heerenveen
56' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt P. van Amersfoort met assist van S. Marzo SC Heerenveen
59' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Floranus Sparta Rotterdam
64' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Schaars voor P. van Amersfoort SC Heerenveen
71' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. van Moorsel voor M. Pusic Sparta Rotterdam
72' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. van Aken met assist van S. Larsson SC Heerenveen
72' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Goodwin voor D. Mendes da Silva Sparta Rotterdam
77' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor I. Alhalft Sparta Rotterdam
81' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
84' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Dijkstra Sparta Rotterdam
86' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Ødegaard voor S. Larsson SC Heerenveen
87' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Sparta Rotterdam
Opstellingen SC Heerenveen - Sparta Rotterdam
De opstellingen van SC Heerenveen en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.