Nabeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag (0-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Sparta Rotterdam het zondag 23 april 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van A. El Khayati. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dennis Higler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
1
1
Passes
507
310
Overtredingen
10
11
Buitenspel
2
0
Corners
4
2
LIVE Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati met assist van E. Duplan ADO Den Haag
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Goodwin voor Jerson Cabral Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Pogba voor D. Mendes da Silva Sparta Rotterdam
69' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Pusic Sparta Rotterdam
77' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Wolters voor S. Becker ADO Den Haag
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhalft voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
82' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Beugelsdijk voor T. Meißner ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Fernandez voor M. Havenaar ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
Opstellingen Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
De opstellingen van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alex Pastoor
Wissels Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
30 Ricardo Kieboom K
20 Michael Verrips K
13 Florian Pinteaux V
12 Janne Saksela V
15 Rick Ketting V
17 Bart Vriends V
18 Ilias Alhaft M
14 Kenneth Dougall M
19 Ragnar Ache A
21 Mathias Pogba A
16 Craig Goodwin A
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
22 Robert Zwinkels K
28 Tyronne Ebuehi V
3 Thomas Meißner V
5 Serge Wilfried Kanon V
8 Aaron Meijers V
2 Dion Malone V
17 Danny Bakker M
77 Sheraldo Becker M
23 Abdenasser El Khayati A
9 A
21 Edouard Duplan A
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag

Sparta Rotterdam en ADO Den Haag treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 5
Winst ADO Den Haag 3
Gelijkspel 1
Totaal 9
Tags
Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling ADO Den Haag Live Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Live Sparta Rotterdam - ADO Den Haag kijken Sparta Rotterdam - ADO Den Haag kijken Live Sparta Rotterdam - ADO Den Haag stream Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Uitslag Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Statistieken Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Eredivisie 2016/2017 Sparta Rotterdam - ADO Den Haag wedden Sparta Rotterdam - ADO Den Haag gokken Sparta Rotterdam - ADO Den Haag Unibet