Nabeschouwing Sparta Rotterdam - PSV (0-2) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 1 april 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - PSV (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en PSV is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Locadia. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het PSV dat via M. van Ginkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Danny Desmond Makkelie niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Sparta Rotterdam - PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia PSV
42' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel PSV
56' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Goodwin voor L. Brogno Sparta Rotterdam
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Pogba voor Jerson Cabral Sparta Rotterdam
70' Wissel PSV Wissel D. Schwaab voor J. Willems PSV
78' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor J. Locadia PSV
87' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Verhaar voor S. Floranus Sparta Rotterdam
88' Wissel PSV Wissel B. Ramselaar voor S. de Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - PSV
Opstellingen Sparta Rotterdam - PSV
De opstellingen van Sparta Rotterdam en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.