Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC (2-2) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Sparta Rotterdam het zondag 27 november 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC (2-2)

De Eredivisie 2016/2017 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 47e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Kum. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via N. Mytides dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. L. Brogno dacht na 64 minuten te scoren voor Sparta Rotterdam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Sparta Rotterdam via K. Dougall, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ed Peter Janssen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Sparta Rotterdam - Roda JC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt C. Kum met assist van M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. van Moorsel voor B. Vriends Sparta Rotterdam
50' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt N. Mytides met assist van A. Ajagun Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Milec Roda JC Kerkrade
60' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Pogba voor Z. El Azzouzi Sparta Rotterdam
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Brogno voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
64' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Brogno met assist van S. Spierings Sparta Rotterdam
65' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Marcos Gullón Roda JC Kerkrade
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Noor voor N. Mytides Roda JC Kerkrade
81' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt K. Dougall met assist van L. Brogno Sparta Rotterdam
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor A. Ajagun Roda JC Kerkrade
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. Djim voor D. Boysen Roda JC Kerkrade
86' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Auassar Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Roda JC
Opstellingen Sparta Rotterdam - Roda JC
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.