Nabeschouwing Vitesse - Heracles (1-2) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Vitesse het zondag 6 november 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Heracles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Darri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie. S. Armenteros dacht na 74 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Danny Desmond Makkelie niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Heracles
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
4
5
Passes
513
363
Overtredingen
17
15
Corners
7
2
LIVE Vitesse - Heracles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. van Wolfswinkel met assist van M. Rashica Vitesse
58' Wissel Vitesse Wissel A. Tighadouini voor M. Rashica Vitesse
61' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Darri met assist van L. Duarte Heracles Almelo
62' Wissel Vitesse Wissel A. Koryan voor Nathan Vitesse
74' Penalty Heracles Almelo Penalty S. Armenteros Heracles Almelo
77' Wissel Vitesse Wissel Zhang Yuning voor N. Foor Vitesse
78' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor S. Yeini Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Heracles
Opstellingen Vitesse - Heracles
De opstellingen van Vitesse en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Vitesse
# Speler Pos.
24 Jeroen Houwen K
29 Julian Lelieveld V
8 Kosuke Ota V
5 Kelvin Leerdam V
30 Arshak Koryan M
14 A
9 Yuning Zhang A
10 Adnane Tighadouini A
Voorbeschouwing Vitesse - Heracles

Vitesse en Heracles treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 16 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 11
Winst Heracles 3
Gelijkspel 8
Totaal 22
Tags
Vitesse - Heracles Opstelling Vitesse Opstelling Heracles Live Vitesse - Heracles Live Vitesse - Heracles kijken Vitesse - Heracles kijken Live Vitesse - Heracles stream Vitesse - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - Heracles Uitslag Vitesse - Heracles Statistieken Vitesse - Heracles Eredivisie 2016/2017 Vitesse - Heracles wedden Vitesse - Heracles gokken Vitesse - Heracles Unibet