Nabeschouwing Willem II - Heracles (1-3) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Willem II het zaterdag 4 februari 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Heracles (1-3)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-3 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Castro in de 21e minuut, waardoor Heracles Almelo met een man minder kwam te staan. In de 24e minuut was het Willem II dat via Fran Sol dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allard Lindhout. P. van Ooijen dacht na 62 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Heracles Almelo via K. Peterson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Heracles Almelo via R. Gosens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allard Lindhout.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Heracles
Goals
1
3
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
15
Schoten op doel
9
7
Passes
465
362
Overtredingen
6
6
Buitenspel
2
1
Corners
7
4
LIVE Willem II - Heracles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor B. Castro Heracles Almelo
23' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Fij voor L. Duarte Heracles Almelo
24' Penalty Willem II Penalty Fran Sol Willem II
42' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Droste Heracles Almelo
59' Wissel Willem II Wissel E. Falkenburg voor O. Oularé Willem II
62' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. van Ooijen met assist van J. Pelupessy Heracles Almelo
63' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Peterson voor B. Darri Heracles Almelo
65' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo
67' Wissel Willem II Wissel J. Croux voor T. Haye Willem II
68' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Gosens met assist van V. Vermeij Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navrátil voor B. Kuwas Heracles Almelo
83' Wissel Willem II Wissel A. Calcan voor D. Koppers Willem II
87' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Croux Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Heracles
Opstellingen Willem II - Heracles
De opstellingen van Willem II en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Willem II
# Speler Pos.
31 Mattijs Branderhorst K
23 Nigel Bertrams K
24 Guus Joppen V
15 Dries Wuytens V
10 Erik Falkenburg M
30 Andreas Calcan M
17 Branco van den Boomen M
14 Jordy Croux A
Formatie 4-3-3
Basiselftal Heracles
# Speler Pos.
1 Bram Castro K
12 Wout Droste V
3 Mike te Wierik V
27 Justin Hoogma V
21 Robin Gosens V
20 Peter van Ooijen M
14 Joey Pelupessy M
8 Lerin Duarte M
17 Brandley Kuwas A
19 Vincent Vermeij A
7 Brahim Darri A
Voorbeschouwing Willem II - Heracles

Willem II en Heracles treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 14 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 12 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Willem II. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 4
Winst Heracles 12
Gelijkspel 3
Totaal 19
Tags
Willem II - Heracles Opstelling Willem II Opstelling Heracles Live Willem II - Heracles Live Willem II - Heracles kijken Willem II - Heracles kijken Live Willem II - Heracles stream Willem II - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Willem II - Heracles Uitslag Willem II - Heracles Statistieken Willem II - Heracles Eredivisie 2016/2017 Willem II - Heracles wedden Willem II - Heracles gokken Willem II - Heracles Unibet