Nabeschouwing Willem II - NEC (0-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Willem II het zondag 15 januari 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NEC (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en NEC is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Grot. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Siemen Mulder niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Willem II - NEC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. von Haacke NEC
59' Wissel NEC Wissel Jordan Larsson voor K. Mayi NEC
59' Wissel NEC Wissel F. Kadioglu voor Janio Bikel NEC
66' Wissel Willem II Wissel Asumah voor T. Haye Willem II
76' Doelpunt NEC Doelpunt J. Grot met assist van F. Kadioglu NEC
77' Wissel Willem II Wissel A. Calcan voor J. Croux Willem II
79' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Fomitschow NEC
81' Wissel Willem II Wissel B. Ogbeche voor E. Falkenburg Willem II
91' Wissel NEC Wissel R. Buwalda voor M. Rayhi NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NEC
Opstellingen Willem II - NEC
De opstellingen van Willem II en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.