Nabeschouwing Willem II - Roda JC (0-0) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 27 augustus 2016 - 18:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Willem II het zaterdag 27 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Roda JC (0-0)

De Eredivisie 2016/2017 wedstrijd tussen Willem II en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Willem II en Roda JC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Van den Kerkhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Roda JC
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
4
5
Passes
440
355
Overtredingen
11
13
Buitenspel
5
1
Corners
6
8
LIVE Willem II - Roda JC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Willem II Gele kaart voor G. Joppen Willem II
55' Wissel Willem II Wissel D. Koppers voor G. Joppen Willem II
56' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Brouwers voor M. Milec Roda JC Kerkrade
60' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor F. Ananou Roda JC Kerkrade
62' Wissel Willem II Wissel Asumah voor A. Calcan Willem II
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Noor voor D. Boysen Roda JC Kerkrade
84' Wissel Willem II Wissel A. Kali voor B. van den Boomen Willem II
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Mytides voor S. Church Roda JC Kerkrade
95' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Ajagun Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Roda JC
Opstellingen Willem II - Roda JC
De opstellingen van Willem II en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erwin van de Looi
Formatie 4-4-1-1
Coach Robert Molenaar
Wissels Roda JC
# Speler Pos.
22 Yves De Winter K
20 Daryl Werker V
4 Roel Brouwers V
19 Mitchel Paulissen M
24 Farshad Noor M
6 Nathan Rutjes M
11 Nestoras Mytides A
29 Tim Blättler A
Voorbeschouwing Willem II - Roda JC

Willem II en Roda JC treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 8 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 7
Winst Roda JC 5
Gelijkspel 3
Totaal 15
Tags
Willem II - Roda JC Opstelling Willem II Opstelling Roda JC Live Willem II - Roda JC Live Willem II - Roda JC kijken Willem II - Roda JC kijken Live Willem II - Roda JC stream Willem II - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Willem II - Roda JC Uitslag Willem II - Roda JC Statistieken Willem II - Roda JC Eredivisie 2016/2017 Willem II - Roda JC wedden Willem II - Roda JC gokken Willem II - Roda JC Unibet