Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Kuwait (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zaterdag 4 september 2021 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bosnië Herzegovina het zaterdag 4 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kuwait. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bilino Polje in Zenica.

Via de Bosnië Herzegovina - Kuwait live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Kuwait (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bosnië Herzegovina en Kuwait is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bosnië Herzegovina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Prevljak, waarmee Bosnia and Herzegovina met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bosnië Herzegovina dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bosnië Herzegovina uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bosnië Herzegovina - Kuwait 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bosnië Herzegovina - Kuwait teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Kuwait Wissel F. A. Al Otaibi voor H. Ali Mohsen Kuwait
56' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor E. Civic Bosnia and Herzegovina
57' Wissel Kuwait Wissel M. Al Faneeni voor E. Al-Rashidi Kuwait
57' Wissel Kuwait Wissel S. Al Khaldi voor B. Al Salama Kuwait
61' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Hadziahmetovic voor A. Gojak Bosnia and Herzegovina
61' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel L. Menalo voor M. Stevanovic Bosnia and Herzegovina
66' Doelpunt Bosnia and Herzegovina Doelpunt S. Prevljak met assist van E. Civic Bosnia and Herzegovina 1-0
71' Wissel Kuwait Wissel A. Jazaf voor B. Al Motawaa Kuwait
71' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Nukic voor H. Hajradinovic Bosnia and Herzegovina
72' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor K. Al Rashidi Kuwait
75' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor F. A. Al Otaibi Kuwait
85' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel D. Hadzikadunic voor A. Kovacevic Bosnia and Herzegovina
88' Wissel Kuwait Wissel Y. Al Rasheedi voor N. Faleh Kuwait
90' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor R. Dousari Kuwait
Video hoogtepunten en samenvatting Bosnië Herzegovina - Kuwait
Opstellingen Bosnië Herzegovina - Kuwait
De opstellingen van Bosnië Herzegovina en Kuwait zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bosnië Herzegovina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kuwait zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Ivaylo Petev Bogdanov
Voorbeschouwing Bosnië Herzegovina - Kuwait

Bosnië Herzegovina en Kuwait treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Milanović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bosnië Herzegovina en Kuwait elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.