Nabeschouwing El Salvador - Guatemala (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zaterdag 25 september 2021 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt El Salvador het zaterdag 25 september 2021 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Guatemala. De wedstrijd wordt gespeeld in Audi Field in Washington.

Via de El Salvador - Guatemala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Salvador - Guatemala (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen El Salvador en Guatemala is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Guatemala. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Ramirez, waarmee Guatemala met 0-1 de leiding nam. Guatemala vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Altán op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Guatemala.

Wedstrijdstatistieken El Salvador - Guatemala
LIVE El Salvador - Guatemala 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Salvador - Guatemala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Guatemala Doelpunt C. Ramirez Guatemala 0-1
21' Doelpunt Guatemala Doelpunt P. Altán Guatemala 0-2
57' Wissel El Salvador Wissel S. Vásquez voor E. Calvillo El Salvador
Video hoogtepunten en samenvatting El Salvador - Guatemala
Opstellingen El Salvador - Guatemala
De opstellingen van El Salvador en Guatemala zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing El Salvador - Guatemala

El Salvador en Guatemala treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen El Salvador en Guatemala in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 27 juni 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.