Nabeschouwing Jordan - Uzbekistan (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 12 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Jordan het dinsdag 12 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Uzbekistan. De wedstrijd wordt gespeeld in King Abdullah International Stadium in Amman.

Via de Jordan - Uzbekistan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jordan - Uzbekistan (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Jordan en Uzbekistan is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Jordan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door B. Faisal, waarmee Jordan met 1-0 de leiding nam. Jordan vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nasib op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Jordan, waarmee H. Al Daradreh zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Jordan dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jordan - Uzbekistan 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jordan - Uzbekistan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Jordan Doelpunt B. Faisal Jordan 1-0
56' Doelpunt Jordan Doelpunt A. Nasib Jordan 2-0
83' Doelpunt Jordan Doelpunt H. Al Daradreh Jordan 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jordan - Uzbekistan
Opstellingen Jordan - Uzbekistan

Voorbeschouwing Jordan - Uzbekistan

Jordan en Uzbekistan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Jordan en Uzbekistan in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 15 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Uzbekistan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Uzbekistan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jordan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jordan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.