Nabeschouwing Kyrgyzstan - Palestine (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 2 september 2021 - 16:30 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Kyrgyzstan het donderdag 2 september 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Palestine. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im. Dolena Omurzakova in Bishkek.

Via de Kyrgyzstan - Palestine live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kyrgyzstan - Palestine (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Kyrgyzstan en Palestine is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kyrgyzstan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Azarov, waarmee Kyrgyz Republic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kyrgyzstan.

Wedstrijdstatistieken Kyrgyzstan - Palestine
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
104
82
Gevaarlijke aanvallen
52
43
Corners
4
7
Wissels
6
4
LIVE Kyrgyzstan - Palestine 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kyrgyzstan - Palestine teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Kyrgyz Republic Doelpunt A. Azarov Kyrgyz Republic 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kyrgyzstan - Palestine
Opstellingen Kyrgyzstan - Palestine

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kyrgyzstan - Palestine

Kyrgyzstan en Palestine treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Kyrgyzstan en Palestine elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Kyrgyzstan 0
Winst Palestine 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kyrgyzstan - Palestine Opstelling Kyrgyzstan Opstelling Palestine Live Kyrgyzstan - Palestine Live Kyrgyzstan - Palestine kijken Kyrgyzstan - Palestine kijken Live Kyrgyzstan - Palestine stream Kyrgyzstan - Palestine Fox Sports Nabeschouwing Kyrgyzstan - Palestine Uitslag Kyrgyzstan - Palestine Statistieken Kyrgyzstan - Palestine Vriendschappelijk internationaal 2021 Kyrgyzstan - Palestine wedden Kyrgyzstan - Palestine gokken Kyrgyzstan - Palestine Unibet