Nabeschouwing Zwitserland - Griekenland (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Woensdag 1 september 2021 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Zwitserland het woensdag 1 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Zwitserland - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zwitserland - Griekenland (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Zwitserland en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zwitserland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Zuber, waarmee Switzerland met 1-0 de leiding nam. Greece kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Pavlidis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette R. Vargas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Switzerland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antti Munukka, waardoor Zwitserland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zwitserland - Griekenland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zwitserland - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Switzerland Doelpunt S. Zuber met assist van S. Widmer Switzerland 1-0
34' Doelpunt Greece Doelpunt V. Pavlidis met assist van A. Bakasetas Greece 1-1
46' Wissel Greece Wissel D. Giannoulis voor K. Tsimikas Greece
46' Wissel Greece Wissel M. Siopis voor A. Bouchalakis Greece
46' Wissel Switzerland Wissel R. Vargas voor E. Comert Switzerland
46' Wissel Switzerland Wissel U. Garcia voor S. Widmer Switzerland
46' Wissel Switzerland Wissel J. Lotomba voor R. Rodriguez Switzerland
46' Wissel Switzerland Wissel M. Aebischer voor D. Sow Switzerland
51' Doelpunt Switzerland Doelpunt R. Vargas met assist van S. Zuber Switzerland 2-1
64' Wissel Switzerland Wissel C. Fassnacht voor S. Zuber Switzerland
64' Wissel Greece Wissel K. Papadopoulos voor P. Chatzidiakos Greece
64' Wissel Greece Wissel P. Mantalos voor A. Bakasetas Greece
69' Gele kaart Greece Gele kaart voor P. Mantalos Greece
69' Wissel Switzerland Wissel A. Zeqiri voor H. Seferovic Switzerland
69' Wissel Greece Wissel A. Douvikas voor V. Pavlidis Greece
78' Wissel Greece Wissel M. Saliakas voor A. Androutsos Greece
80' Gele kaart Greece Gele kaart voor L. Koutris Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Zwitserland - Griekenland
Opstellingen Zwitserland - Griekenland
De opstellingen van Zwitserland en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zwitserland gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Zwitserland - Griekenland

Zwitserland en Griekenland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antti Munukka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zwitserland en Griekenland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.