Nabeschouwing Ferencváros - Young Boys (2-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 24 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Ferencváros het dinsdag 24 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Young Boys (2-3)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-3 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Young Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Zesiger. Ferencváros kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Wingo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette R. Mmaee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ferencváros de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Fassnacht de 2-2 maakte voor Young Boys. In de 64e minuut moest Ferencváros verder met een man minder, nadat A. Laidouni een tweede gele kaart kreeg. Na 72 minuten was het J. Siebatcheu van Young Boys de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef. Het lukte Young Boys in de 93e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was F. Mambimbi die de 2-3 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Young Boys.

LIVE Ferencváros - Young Boys 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Young Boys Doelpunt C. Zesiger met assist van V. Sierro Young Boys 0-1
18' Doelpunt Ferencváros Doelpunt H. Wingo Ferencváros 1-1
27' Doelpunt Ferencváros Doelpunt R. Mmaee met assist van M. Uzuni Ferencváros 2-1
30' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor K. Zachariassen Ferencváros
56' Doelpunt Young Boys Doelpunt C. Fassnacht met assist van M. Elia Young Boys 2-2
58' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Laidouni Ferencváros
63' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor V. Sierro Young Boys
64' Tweede gele kaart Ferencváros Tweede gele kaart voor A. Laidouni Ferencváros
66' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Kovacevic Ferencváros
66' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Martins Pereira Young Boys
70' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor H. Wingo Ferencváros
71' Wissel Ferencváros Wissel O. Zubkov voor F. Boli Ferencváros
72' Penalty gemist Young Boys Penalty gemist J. Siebatcheu Young Boys
76' Wissel Ferencváros Wissel S. Loncar voor K. Zachariassen Ferencváros
81' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor R. Mmaee Ferencváros
85' Wissel Young Boys Wissel S. Lauper voor M. Elia Young Boys
85' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor J. Siebatcheu Young Boys
86' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor Somalia Ferencváros
93' Doelpunt Young Boys Doelpunt F. Mambimbi met assist van N. Moumi Ngamaleu Young Boys 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Young Boys
Opstellingen Ferencváros - Young Boys
De opstellingen van Ferencváros en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Peter Stöger
Voorbeschouwing Ferencváros - Young Boys

Ferencváros en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Young Boys in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ferencváros te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ferencváros. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.