Nabeschouwing Folgore - Prishtina (0-2) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 22 juni 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Folgore het dinsdag 22 juni 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Prishtina. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Folgore - Prishtina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folgore - Prishtina (0-2)

Het Champions League duel tussen Folgore en Prishtina is onder leiding van scheidsrechter Jouni Hyytiä geëindigd in een 0-2 overwinning voor Prishtina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door E. Krasniqi, waarmee Prishtina met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Prishtina opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het M. Hoti die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Prishtina.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Prishtina.

LIVE Folgore - Prishtina 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folgore - Prishtina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Folgore Gele kaart voor A. Nucci Folgore
43' Gele kaart Folgore Gele kaart voor N. Arrigoni Folgore
44' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor L. Dellova Prishtina
51' Doelpunt Prishtina Doelpunt E. Krasniqi Prishtina 0-1
64' Wissel Prishtina Wissel M. Hoti voor J. Otto John Prishtina
64' Wissel Prishtina Wissel Q. Zyba voor L. Boshnjaku Prishtina
64' Wissel Prishtina Wissel X. Shabani voor G. Mankenda Prishtina
67' Wissel Folgore Wissel W. Garcia voor E. Fedeli Folgore
67' Wissel Folgore Wissel R. Aluigi voor A. Fall Folgore
75' Gele kaart Folgore Gele kaart voor C. Brolli Folgore
76' Wissel Folgore Wissel F. Di Addario voor D. Piscaglia Folgore
86' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor E. Krasniqi Prishtina
91' Doelpunt Prishtina Doelpunt M. Hoti Prishtina 0-2
92' Wissel Prishtina Wissel A. Prapashtica voor E. Krasniqi Prishtina
92' Wissel Folgore Wissel M. Giardi voor M. Spighi Folgore
92' Wissel Folgore Wissel E. Semprini voor A. Semprini Folgore
93' Wissel Prishtina Wissel G. Muca voor L. Dellova Prishtina
Video hoogtepunten en samenvatting Folgore - Prishtina
Opstellingen Folgore - Prishtina
De opstellingen van Folgore en Prishtina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Folgore gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Prishtina zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.