Nabeschouwing Lille - Salzburg (1-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Lille het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Salzburg (1-0)

Het Champions League duel tussen Lille en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. David, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Salzburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor R. Kristensen Salzburg
14' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Djalo LOSC Lille
31' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David LOSC Lille 1-0
35' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Seiwald Salzburg
59' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor L. Sucic Salzburg
59' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor B. Sesko Salzburg
67' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Xeka LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor B. Yilmaz LOSC Lille
84' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor T. Weah LOSC Lille
85' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor B. Aaronson Salzburg
85' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor N. Seiwald Salzburg
90' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Kjaergaard Salzburg
93' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor J. David LOSC Lille
95' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
96' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Adeyemi Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Salzburg
Opstellingen Lille - Salzburg
De opstellingen van Lille en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Salzburg

Lille en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Salzburg in de Champions League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lille. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lille 0
Winst Salzburg 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.