Nabeschouwing Mura - Skendija 79 (5-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Mura het dinsdag 13 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Mesti Stadion Fazanerija in Murska Sobota.

Via de Mura - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mura - Skendija 79 (5-0)

Het Champions League duel tussen Mura en Skendija 79 is onder leiding van scheidsrechter Marcel Bîrsan geëindigd in een 5-0 overwinning voor Mura. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Bobicanec, waarmee Mura met 1-0 de leiding nam. In de 42e minuut kreeg J. Krivak van Skendija 79 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Skendija 79 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Mura via een goal van N. Kouter in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Mura, waarmee M. Klepac zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Mura geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Z. Kous. De vijfde treffer van Mura viel in de 87e minuut en kwam op naam te staan van M. Klepac.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marcel Bîrsan bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Mura.

LIVE Mura - Skendija 79 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mura - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Mura Doelpunt L. Bobicanec met assist van Z. Karnicnik Mura 1-0
39' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor J. Krivak Skendija 79
42' Tweede gele kaart Skendija 79 Tweede gele kaart voor J. Krivak Skendija 79
46' Doelpunt Mura Doelpunt N. Kouter met assist van Z. Karnicnik Mura 2-0
46' Wissel Skendija 79 Wissel M. Neziri voor A. Zejnulai Skendija 79
46' Wissel Skendija 79 Wissel V. Nafiu voor Igor Skendija 79
55' Doelpunt Mura Doelpunt M. Klepac Mura 3-0
59' Wissel Skendija 79 Wissel R. Hebaj voor B. Ibraimi Skendija 79
64' Doelpunt Mura Doelpunt Z. Kous met assist van T. Horvat Mura 4-0
68' Wissel Mura Wissel M. Karamarko voor Z. Karnicnik Mura
68' Wissel Mura Wissel A. Kozar voor N. Kouter Mura
68' Wissel Mura Wissel S. Mandic voor K. Cipot Mura
69' Wissel Skendija 79 Wissel D. Elezi voor L. Doriev Skendija 79
77' Wissel Mura Wissel A. Marosa voor L. Bobicanec Mura
81' Wissel Mura Wissel K. Pucko voor K. Sturm Mura
85' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Kozar Mura
85' Wissel Skendija 79 Wissel F. Ramadani voor A. Alimi Skendija 79
87' Doelpunt Mura Doelpunt M. Klepac Mura 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mura - Skendija 79
Opstellingen Mura - Skendija 79
De opstellingen van Mura en Skendija 79 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mura gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Skendija 79 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.