Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Neftçi (1-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 21 juli 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 21 juli 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Neftçi (1-0)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Camara, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest M. Camara van het veld vertrekken nadat scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Olympiakos Piraeus verder met een speler minder. In de 63e minuut moest Neftçi verder met een man minder nadat M. Celik een rode kaart had gekregen. Het lukte Olympiakos Piraeus in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Neftçi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
18' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
22' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor N. Alasgarov Neftçi
29' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt M. Camara met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 1-0
43' Rode kaart Olympiakos Piraeus Rode kaart voor M. Camara Olympiakos Piraeus
46' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor N. Alasgarov Neftçi
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Cisse voor L. Randjelovic Olympiakos Piraeus
53' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor E. Makhmudov Neftçi
63' Rode kaart Neftçi Rode kaart voor M. Celik Neftçi
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Sourlis voor P. Kunde Malong Olympiakos Piraeus
72' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor S. Markovic Olympiakos Piraeus
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor S. Markovic Olympiakos Piraeus
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Camara voor Koka Olympiakos Piraeus
86' Wissel Neftçi Wissel K. Nacafov voor C. Meza Colli Neftçi
86' Wissel Neftçi Wissel O. Buludov voor S. Bougrine Neftçi
89' Wissel Neftçi Wissel R. Basque voor E. Makhmudov Neftçi
94' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Sourlis Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Neftçi
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Neftçi
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Neftçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Neftçi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Neftçi

Olympiakos Piraeus en Neftçi spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Neftçi elkaar treffen in de Champions League.