Nabeschouwing PSV - Benfica (0-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 24 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt PSV het dinsdag 24 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Benfica (0-0)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen PSV en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Lucas Verissimo van Benfica. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 32e minuut het veld moest verlaten. Het was PSV dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor PSV, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Slavko Vinčić niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE PSV - Benfica 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Lucas Verissimo Benfica
32' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor Lucas Verissimo Benfica
54' Wissel Benfica Wissel J. Vertonghen voor A. Taarabt Benfica
61' Wissel Benfica Wissel A. Almeida voor Gilberto Benfica
61' Wissel Benfica Wissel G. Ramos voor R. Yaremchuk Benfica
64' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Boscagli PSV
66' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Mario Benfica
70' Wissel PSV Wissel A. Obispo voor O. Boscagli PSV
70' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor N. Madueke PSV
70' Wissel PSV Wissel Bruma voor M. van Ginkel PSV
74' Wissel Benfica Wissel S. Meite voor R. Silva Benfica
74' Wissel Benfica Wissel Everton voor J. Mario Benfica
82' Gele kaart Benfica Gele kaart voor G. Ramos Benfica
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Ramalho PSV
89' Wissel PSV Wissel J. Teze voor P. Max PSV
89' Wissel PSV Wissel R. Thomas voor P. Mwene PSV
91' Gele kaart PSV Gele kaart voor R. Thomas PSV
94' Gele kaart Benfica Gele kaart voor O. Vlachodimos Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Benfica
Opstellingen PSV - Benfica
De opstellingen van PSV en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Benfica

PSV en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Benfica in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.