Nabeschouwing PSV - Midtjylland (3-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 3 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt PSV het dinsdag 3 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Midtjylland (3-0)

Het Champions League duel tussen PSV en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door N. Madueke, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gotze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee C. Gakpo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat PSV gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor PSV een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSV - Midtjylland 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt PSV Doelpunt N. Madueke met assist van E. Zahavi PSV 1-0
29' Doelpunt PSV Doelpunt M. Gotze met assist van Andre Ramalho PSV 2-0
32' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van E. Zahavi PSV 3-0
46' Wissel Midtjylland Wissel D. Cools voor Charles Midtjylland
57' Wissel Midtjylland Wissel G. Isaksen voor A. Mabil Midtjylland
69' Wissel Midtjylland Wissel M. Hansen voor Junior Brumado Midtjylland
69' Wissel Midtjylland Wissel V. Lind voor A. Dreyer Midtjylland
70' Wissel PSV Wissel J. Teze voor P. Mwene PSV
70' Wissel PSV Wissel D. Propper voor M. van Ginkel PSV
72' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor R. Onyedika Midtjylland
82' Wissel Midtjylland Wissel N. Dyhr voor Paulinho Midtjylland
86' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor C. Gakpo PSV
92' Wissel PSV Wissel Bruma voor N. Madueke PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Midtjylland
Opstellingen PSV - Midtjylland
De opstellingen van PSV en Midtjylland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Midtjylland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Midtjylland

PSV en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Midtjylland elkaar treffen in de Champions League.