Nabeschouwing Sheriff - Alashkert (3-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 28 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sheriff het woensdag 28 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Alashkert (3-1)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Alashkert is onder leiding van scheidsrechter Bojan Pandzic geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Glisic, waarmee Alashkert met 0-1 de leiding nam. Sheriff kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Dulanto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette L. Henrique zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheriff de leiding in de wedstrijd nam.

S. Thill zette Sheriff even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Bojan Pandzic toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sheriff.

LIVE Sheriff - Alashkert 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Alashkert Doelpunt A. Glisic met assist van A. Grigoryan Alashkert 0-1
15' Doelpunt Sheriff Doelpunt G. Dulanto met assist van F. Castaneda Sheriff 1-1
23' Doelpunt Sheriff Doelpunt L. Henrique met assist van A. Traore Sheriff 2-1
46' Wissel Alashkert Wissel V. Bezecourt voor R. Hovsepyan Alashkert
46' Wissel Alashkert Wissel James voor B. Mihajlovic Alashkert
59' Wissel Alashkert Wissel J. Embalo voor A. Glisic Alashkert
60' Wissel Sheriff Wissel H. Zapata voor P. Banda Sheriff
67' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Castaneda Sheriff
68' Wissel Alashkert Wissel A. Papikyan voor D. Davidyan Alashkert
78' Wissel Alashkert Wissel N. Tankov voor A. Yedigaryan Alashkert
82' Wissel Sheriff Wissel N. Dago voor F. Castaneda Sheriff
87' Penalty Sheriff Penalty S. Thill Sheriff 3-1
90' Wissel Sheriff Wissel S. Radeljic voor S. Thill Sheriff
90' Wissel Sheriff Wissel L. Bizjak voor L. Henrique Sheriff
91' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Cristiano Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Alashkert
Opstellingen Sheriff - Alashkert
De opstellingen van Sheriff en Alashkert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alashkert zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Alashkert

Sheriff en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bojan Pandzic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Alashkert in de Champions League vond plaats op 20 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sheriff favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alashkert slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.