Nabeschouwing Sheriff - Crvena Zvezda (1-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 10 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sheriff het dinsdag 10 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Crvena Zvezda (1-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door D. Arboleda, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheriff uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sheriff - Crvena Zvezda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Srnic Crvena Zvezda
27' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor D. Kolovos Sheriff
28' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Cristiano Sheriff
30' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor K. Julien Sheriff
30' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Castaneda Sheriff
47' Doelpunt Sheriff Doelpunt D. Arboleda met assist van F. Castaneda Sheriff 1-0
49' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krstovic voor L. Diony Crvena Zvezda
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor F. Falco Crvena Zvezda
60' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolic voor S. Srnic Crvena Zvezda
64' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
64' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor A. Katai Crvena Zvezda
67' Wissel Sheriff Wissel M. Yansane voor D. Kolovos Sheriff
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel Z. Gavric voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
78' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Z. Gavric Crvena Zvezda
85' Wissel Sheriff Wissel L. Bizjak voor A. Traore Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Crvena Zvezda
Opstellingen Sheriff - Crvena Zvezda
De opstellingen van Sheriff en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Sheriff - Crvena Zvezda

Sheriff en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Crvena Zvezda in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.