Nabeschouwing Skendija 79 - Mura (0-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 6 juli 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Skendija 79 het dinsdag 6 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mura. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Mura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Mura (0-1)

Het Champions League duel tussen Skendija 79 en Mura is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mura. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. L. Bobicanec maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mura vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Skendija 79 kreeg via B. Ibraimi in de 47e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter António Emanuel Carvalho Nobre de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Mura.

LIVE Skendija 79 - Mura 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Mura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor J. Krivak Skendija 79
28' Penalty Mura Penalty L. Bobicanec Mura 0-1
47' Penalty gemist Skendija 79 Penalty gemist B. Ibraimi Skendija 79
52' Gele kaart Mura Gele kaart voor N. Kouter Mura
55' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor A. Pavic Skendija 79
64' Wissel Skendija 79 Wissel R. Hebaj voor A. Zejnulai Skendija 79
64' Wissel Skendija 79 Wissel Igor voor V. Nafiu Skendija 79
64' Wissel Mura Wissel S. Mandic voor K. Cipot Mura
66' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor Igor Skendija 79
73' Wissel Mura Wissel K. Pucko voor M. Klepac Mura
81' Wissel Skendija 79 Wissel D. Elezi voor L. Doriev Skendija 79
84' Wissel Mura Wissel A. Kozar voor L. Bobicanec Mura
84' Wissel Mura Wissel A. Marosa voor Z. Kous Mura
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Mura
Opstellingen Skendija 79 - Mura
De opstellingen van Skendija 79 en Mura zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mura zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.