Nabeschouwing Slovan Bratislava - Shamrock Rovers (2-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 7 juli 2021 - 18:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Slovan Bratislava het woensdag 7 juli 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Shamrock Rovers (2-0)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en Shamrock Rovers is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. Ratao, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. Slovan Bratislava vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Ratao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 95e minuut was de ideale kans voor Slovan Bratislava om te scoren. V. Weiss was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava.

LIVE Slovan Bratislava - Shamrock Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt R. Ratao met assist van V. De Marco Slovan Bratislava 1-0
47' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt R. Ratao Slovan Bratislava 2-0
50' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kankava Slovan Bratislava
63' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Weiss voor E. Henty Slovan Bratislava
68' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Mandroiu voor S. Gannon Shamrock Rovers
68' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. Burke voor R. Towell Shamrock Rovers
68' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor A. Greene Shamrock Rovers
73' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Zmrhal voor J. Kankava Slovan Bratislava
74' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Hrncar voor A. Cavric Slovan Bratislava
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Strelec voor R. Ratao Slovan Bratislava
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Lichy voor I. Rabiu Slovan Bratislava
94' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Finn Shamrock Rovers
95' Penalty gemist Slovan Bratislava Penalty gemist V. Weiss Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Shamrock Rovers
Opstellingen Slovan Bratislava - Shamrock Rovers
De opstellingen van Slovan Bratislava en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.