Nabeschouwing Slovan Bratislava - Young Boys (0-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 21 juli 2021 - 20:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Slovan Bratislava het woensdag 21 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Young Boys (0-0)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Young Boys, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Young Boys kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Chris Kavanagh niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Slovan Bratislava - Young Boys 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Slovan Bratislava Wissel L. Pauschek voor J. Medvedev Slovan Bratislava
38' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor T. Siebatcheu Young Boys
51' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Aebischer Young Boys
54' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. de Kamps Slovan Bratislava
55' Wissel Young Boys Wissel C. Fassnacht voor F. Mambimbi Young Boys
59' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Camara Young Boys
74' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Drazic voor A. Cavric Slovan Bratislava
74' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Henty voor R. Ratao Slovan Bratislava
80' Wissel Young Boys Wissel Q. Maceiras voor S. Hefti Young Boys
84' Wissel Young Boys Wissel J. Lefort voor U. Garcia Young Boys
84' Wissel Young Boys Wissel M. Spielmann voor N. Ngamaleu Young Boys
86' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor J. Lefort Young Boys
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Lichy voor J. de Kamps Slovan Bratislava
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Strelec voor J. Zmrhal Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Young Boys
Opstellingen Slovan Bratislava - Young Boys
De opstellingen van Slovan Bratislava en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.