Nabeschouwing Wolfsburg - Sevilla (1-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Wolfsburg het woensdag 29 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Sevilla (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Wolfsburg en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door R. Steffen, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut kreeg J. Guilavogui van VfL Wolfsburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor VfL Wolfsburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat I. Rakitic van Sevilla een penalty wist te benutten in de 87e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolfsburg - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Lacroix VfL Wolfsburg
16' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
24' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Suso Sevilla
48' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor R. Mir Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor M. Acuna Sevilla
48' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen VfL Wolfsburg 1-0
50' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
52' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Suso Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor R. Mir Sevilla
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
70' Wissel Sevilla Wissel I. Romero voor J. Jordan Sevilla
74' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Waldschmidt voor R. Steffen VfL Wolfsburg
74' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor L. Ocampos Sevilla
79' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor K. Rekik Sevilla
85' Tweede gele kaart VfL Wolfsburg Tweede gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
86' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
87' Penalty Sevilla Penalty I. Rakitic Sevilla 1-1
92' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
95' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Sevilla
Opstellingen Wolfsburg - Sevilla
De opstellingen van Wolfsburg en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mark van Bommel
Voorbeschouwing Wolfsburg - Sevilla

Wolfsburg en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolfsburg en Sevilla elkaar treffen in de Champions League.

Winst Wolfsburg 0
Winst Sevilla 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 2e plaats.