Nabeschouwing Zenit - Malmo FF (4-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Zenit het woensdag 29 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Malmo FF (4-0)

Het Champions League duel tussen Zenit en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 4-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Claudinho, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kuzyayev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut moest Malmö FF verder met een man minder nadat A. Ahmedhodzic een rode kaart had gekregen.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee A. Sutormin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Zenit geen gas terug, waardoor in de 94e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Wendel.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Zenit.

LIVE Zenit - Malmo FF 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Zenit Doelpunt Claudinho met assist van D. Santos Zenit 1-0
30' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
49' Doelpunt Zenit Doelpunt D. Kuzyayev met assist van Y. Rakitsky Zenit 2-0
53' Rode kaart Malmö FF Rode kaart voor A. Ahmedhodzic Malmö FF
55' Wissel Malmö FF Wissel M. Olsson voor E. Rakip Malmö FF
62' Wissel Malmö FF Wissel S. Pena voor B. Innocent Malmö FF
62' Wissel Malmö FF Wissel M. Abubakari voor A. Colak Malmö FF
75' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Claudinho Zenit
75' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor D. Kuzyayev Zenit
80' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Sutormin met assist van Y. Rakitsky Zenit 3-0
84' Wissel Zenit Wissel K. Kravtsov voor A. Sutormin Zenit
84' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor A. Dzyuba Zenit
84' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor D. Santos Zenit
86' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Brorsson Malmö FF
87' Wissel Malmö FF Wissel N. Eile voor F. Brorsson Malmö FF
87' Wissel Malmö FF Wissel A. Nalic voor V. Birmancevic Malmö FF
94' Doelpunt Zenit Doelpunt Wendel met assist van S. Azmoun Zenit 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Malmo FF
Opstellingen Zenit - Malmo FF
De opstellingen van Zenit en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Jon Dahl Tomasson
Voorbeschouwing Zenit - Malmo FF

Zenit en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Malmo FF elkaar treffen in de Champions League.

Winst Zenit 0
Winst Malmo FF 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 3e positie staat, terwijl we Malmo FF terugvinden op de 4e plaats.