Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo La Coruña (1-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Atlético Madrid het zondag 25 september 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Vicente Calderón in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo La Coruña (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. Fajr van Deportivo La Coruña. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 47e minuut het veld moest verlaten. In de 70e minuut was het Atlético Madrid dat via A. Griezmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Atlético Madrid Wissel Gabi voor A. Fernández Atlético Madrid
36' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Hernández voor J. Giménez Atlético Madrid
38' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Fajr Deportivo La Coruña
42' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Hernández Atlético Madrid
47' Tweede gele kaart Deportivo La Coruña Tweede gele kaart voor F. Fajr Deportivo La Coruña
56' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Çolak Deportivo La Coruña
59' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Gameiro voor Y. Carrasco Atlético Madrid
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Luisinho voor F. Andone Deportivo La Coruña
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pedro Mosquera voor Guilherme Deportivo La Coruña
70' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van K. Gameiro Atlético Madrid
75' Wissel Deportivo La Coruña Wissel R. Babel voor Fernando Navarro Deportivo La Coruña
84' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor R. Babel Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Deportivo La Coruña
Opstellingen Atlético Madrid - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Atlético Madrid en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Deportivo La Coruña

Atlético Madrid en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.