Nabeschouwing Atlético Madrid - Granada (7-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Atlético Madrid het zaterdag 15 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Vicente Calderón in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Granada (7-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Granada is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 7-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van Isaac Cuenca. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Atlético Madrid dat via Y. Carrasco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea. Y. Carrasco dacht na 45 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Atlético Madrid via Y. Carrasco, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Atlético Madrid via N. Gaitán de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea. In de 81e minuut scoorde N. Gaitán namens Atlético Madrid. Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 85e minuut leek Á. Correa te scoren voor Atlético Madrid, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea. In de 87e minuut leek Tiago te scoren voor Atlético Madrid, maar scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindresultaat.

LIVE Atlético Madrid - Granada 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Granada Doelpunt Isaac Cuenca met assist van Tito Granada
34' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van S. Savić Atlético Madrid
45' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van Á. Correa Atlético Madrid
60' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
61' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van A. Griezmann Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Gaitán voor K. Gameiro Atlético Madrid
63' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt N. Gaitán Atlético Madrid
63' Wissel Granada Wissel David Barral voor Bueno Granada
64' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
64' Wissel Granada Wissel U. Agbo voor V. Angban Granada
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Tiago voor Koke Atlético Madrid
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Fernando Torres voor A. Griezmann Atlético Madrid
75' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor E. Ponce Granada
81' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt N. Gaitán met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid
85' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Á. Correa Atlético Madrid
87' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Tiago met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Granada
Opstellingen Atlético Madrid - Granada
De opstellingen van Atlético Madrid en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Granada

Atlético Madrid en Granada treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Granada in de Primera División vond plaats op 17 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.