Nabeschouwing Atlético Madrid - Leganés (2-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Atlético Madrid het zaterdag 4 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Vicente Calderón in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Leganés (2-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Torres. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Atlético Madrid dat via Fernando Torres dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Atlético Madrid - Leganés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres Atlético Madrid
30' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Erik Morán Leganés
32' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savić Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Saúl Atlético Madrid
51' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres met assist van Á. Correa Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor N. Gaitán Atlético Madrid
63' Wissel Leganés Wissel Samu voor Unai López Leganés
72' Wissel Leganés Wissel Alberto voor Víctor Díaz Leganés
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Š. Vrsaljko voor A. Griezmann Atlético Madrid
77' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor Erik Morán Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Leganés
Opstellingen Atlético Madrid - Leganés
De opstellingen van Atlético Madrid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Leganés

Atlético Madrid en Leganés treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Leganés in de Primera División vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.