Nabeschouwing Barcelona - Deportivo La Coruña (4-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Barcelona het zaterdag 15 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Deportivo La Coruña (4-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Rafinha. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het FC Barcelona dat via Rafinha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. L. Suárez dacht na 43 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 65e minuut werd Laure van Deportivo La Coruña met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Barcelona met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Barcelona - Deportivo La Coruña 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Rafinha met assist van L. Suárez FC Barcelona
29' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Alejandro Arribas voor Sidnei Deportivo La Coruña
36' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Rafinha FC Barcelona
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Neymar FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor L. Suárez FC Barcelona
52' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
55' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor Busquets FC Barcelona
56' Wissel Deportivo La Coruña Wissel R. Babel voor E. Çolak Deportivo La Coruña
58' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Neymar FC Barcelona
59' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
63' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Luisinho voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
65' Rode kaart Deportivo La Coruña Rode kaart voor Laure Deportivo La Coruña
68' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor Rafinha FC Barcelona
89' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Deportivo La Coruña
Opstellingen Barcelona - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Barcelona en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Deportivo La Coruña

Barcelona en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 20 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.