Nabeschouwing Celta de Vigo - Barcelona (4-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Celta de Vigo het zondag 2 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Barcelona (4-3)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 4-3 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Sisto. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Celta de Vigo dat via Iago Aspas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. J. Mathieu dacht na 33 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde FC Barcelona via Piqué, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist FC Barcelona via Neymar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. In de 77e minuut scoorde P. Hernández namens Celta de Vigo. Scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek Piqué te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Inaki Vicandi Garrido.

Kort daarna blies scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

LIVE Celta de Vigo - Barcelona 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van Iago Aspas Celta de Vigo
31' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas Celta de Vigo
33' Eigen doelpunt Celta de Vigo Eigen doelpunt J. Mathieu Celta de Vigo
45' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Iniesta voor Rafinha FC Barcelona
58' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van Iniesta FC Barcelona
63' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
63' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Díaz voor T. Bongonda Celta de Vigo
64' Penalty FC Barcelona Penalty Neymar FC Barcelona
74' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
76' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor Busquets FC Barcelona
77' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Hernández Celta de Vigo
81' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor Jordi Alba FC Barcelona
83' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonny Castro voor D. Wass Celta de Vigo
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van Denis Suárez FC Barcelona
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
88' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor Iago Aspas Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Barcelona
Opstellingen Celta de Vigo - Barcelona
De opstellingen van Celta de Vigo en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Barcelona

Celta de Vigo en Barcelona treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Barcelona in de Primera División vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 9 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Celta de Vigo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.