Nabeschouwing Celta de Vigo - Leganés (0-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 22 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Celta de Vigo het maandag 22 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Leganés (0-1)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 75e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van Víctor Díaz. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest Timor van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Leganés verder met een speler minder.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Celta de Vigo - Leganés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Roncaglia Celta de Vigo
60' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Adrián Marín Leganés
62' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor Adrián Marín Leganés
66' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor D. Wass Celta de Vigo
66' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor P. Sisto Celta de Vigo
67' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
73' Wissel Leganés Wissel Pablo Ínsua voor Guerrero Leganés
75' Doelpunt Leganés Doelpunt Víctor Díaz met assist van D. Machís Leganés
78' Wissel Celta de Vigo Wissel Josep Señé voor M. Díaz Celta de Vigo
81' Wissel Leganés Wissel Rubén Pérez voor Timor Leganés
85' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
90' Rode kaart Leganés Rode kaart voor Timor Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Leganés
Opstellingen Celta de Vigo - Leganés
De opstellingen van Celta de Vigo en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Leganés

Celta de Vigo en Leganés treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Leganés elkaar treffen in de Primera División.