Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (3-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Celta de Vigo het zondag 19 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (3-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Sisto. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Celta de Vigo dat via Jozabed dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. Iago Aspas dacht na 89 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Celta de Vigo - Osasuna 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van G. Rossi Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor P. Sisto Celta de Vigo
69' Wissel Osasuna Wissel Fran Mérida voor De las Cuevas Osasuna
73' Wissel Celta de Vigo Wissel Iago Aspas voor G. Rossi Celta de Vigo
79' Wissel Osasuna Wissel E. Rivière voor Sergio León Osasuna
80' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jonny Castro Celta de Vigo
84' Wissel Osasuna Wissel Kenan voor Oriol Riera Osasuna
85' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor T. Bongonda Celta de Vigo
87' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Jozabed met assist van M. Díaz Celta de Vigo
89' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van Jozabed Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Osasuna
Opstellingen Celta de Vigo - Osasuna
De opstellingen van Celta de Vigo en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Osasuna

Celta de Vigo en Osasuna treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Osasuna in de Primera División vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.