Nabeschouwing Deportivo Alavés - Espanyol (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 20 november 2016 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het zondag 20 november 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Espanyol (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero Lopez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 81e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Gerard Moreno. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero Lopez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Deportivo Alavés - Espanyol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor H. Pérez Espanyol
26' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Z. Feddal Deportivo Alavés
47' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Kiko Femenía Deportivo Alavés
57' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Víctor Camarasa Deportivo Alavés
60' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Deyverson Deportivo Alavés
60' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
63' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor H. Pérez Espanyol
69' Wissel Espanyol Wissel P. Diop voor José Antonio Reyes Espanyol
70' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ibai Gómez voor T. Hernández Deportivo Alavés
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Torres voor N. Krstičić Deportivo Alavés
78' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
81' Doelpunt Espanyol Doelpunt Gerard Moreno met assist van P. Piatti Espanyol
82' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor Gerard Moreno Espanyol
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Santos voor C. Espinoza Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Espanyol
Opstellingen Deportivo Alavés - Espanyol
De opstellingen van Deportivo Alavés en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Espanyol

Deportivo Alavés en Espanyol treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero Lopez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Espanyol in de Primera División vond plaats op 25 maart 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Deportivo Alavés en Espanyol eindigde namelijk in een gelijkspel.