Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (3-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 26 september 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het maandag 26 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (3-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Granada is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Méndez. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Deportivo Alavés dat via Víctor Camarasa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez. A. Kravets dacht na 78 minuten te scoren voor Granada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Deportivo Alavés via Deyverson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Deportivo Alavés - Granada 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
35' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
46' Wissel Granada Wissel O. Atzili voor Bueno Granada
52' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Edgar Méndez met assist van Víctor Camarasa Deportivo Alavés
58' Gele kaart Granada Gele kaart voor Javi Márquez Granada
63' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
64' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Carcela Granada
66' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Víctor Camarasa met assist van Marcos Llorente Deportivo Alavés
71' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor O. Atzili Granada
76' Wissel Granada Wissel Isaac Cuenca voor R. Krhin Granada
78' Doelpunt Granada Doelpunt A. Kravets met assist van Andreas Pereira Granada
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel Toquero voor Edgar Méndez Deportivo Alavés
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel N. Krstičić voor Víctor Camarasa Deportivo Alavés
93' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Deyverson Deportivo Alavés
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Deyverson Deportivo Alavés
91' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Granada
Opstellingen Deportivo Alavés - Granada
De opstellingen van Deportivo Alavés en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Granada

Deportivo Alavés en Granada treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Granada elkaar treffen in de Primera División.