Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-4) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 29 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 29 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Deyverson. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. Cristiano Ronaldo dacht na 33 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Real Madrid via Álvaro Morata, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Real Madrid via Cristiano Ronaldo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

LIVE Deportivo Alavés - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Deyverson met assist van T. Hernández Deportivo Alavés
16' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Deyverson Deportivo Alavés
17' Penalty Real Madrid Penalty Cristiano Ronaldo Real Madrid
24' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor Pepe Real Madrid
33' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van K. Benzema Real Madrid
39' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Torres Deportivo Alavés
52' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Hernández Deportivo Alavés
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel N. Krstičić voor Manu García Deportivo Alavés
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Katai voor Edgar Méndez Deportivo Alavés
67' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Morata voor K. Benzema Real Madrid
80' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Kiko Femenía Deportivo Alavés
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Santos voor D. Torres Deportivo Alavés
84' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Marcelo Real Madrid
86' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor N. Krstičić Deportivo Alavés
87' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor G. Bale Real Madrid
88' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Marcelo Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Madrid
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Madrid
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid

Deportivo Alavés en Real Madrid treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 17 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.