Nabeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal (2-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 17 april 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het maandag 17 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Ibai Gómez. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Deportivo Alavés dat via R. Ely dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo. C. Bakambu dacht na 69 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Deportivo Alavés - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor C. Bakambu Villarreal
35' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez Deportivo Alavés
44' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Musacchio Villarreal
45' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt R. Ely met assist van Kiko Femenía Deportivo Alavés
57' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor Rodri Hernández Villarreal
61' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Toquero Deportivo Alavés
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Soriano Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel R. Borré voor Adrián Villarreal
69' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bakambu met assist van Mario Gaspar Villarreal
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Alexis voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Katai voor Toquero Deportivo Alavés
87' Wissel Villarreal Wissel L. Suárez voor N. Sansone Villarreal
89' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Vigaray voor Víctor Camarasa Deportivo Alavés
92' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Hernández Deportivo Alavés
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Villarreal
Opstellingen Deportivo Alavés - Villarreal

Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal

Deportivo Alavés en Villarreal treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Villarreal in de Primera División vond plaats op 27 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo Alavés als Villarreal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.