Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Atlético Madrid (1-1) || Primera División 2016/2017

Donderdag 2 maart 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 2 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Atlético Madrid (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Andone. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Atlético Madrid dat via A. Griezmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Clos Gomez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Clos Gomez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone Deportivo La Coruña
14' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
46' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Luisinho Deportivo La Coruña
54' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Fernando Navarro voor G. Kakuta Deportivo La Coruña
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor Á. Correa Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Gaitán voor Koke Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Fernando Torres voor K. Gameiro Atlético Madrid
68' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid
74' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
76' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Álex Bergantiños voor E. Çolak Deportivo La Coruña
82' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Laure voor Luisinho Deportivo La Coruña
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Álex Bergantiños Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Atlético Madrid
Opstellingen Deportivo La Coruña - Atlético Madrid
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Atlético Madrid

Deportivo La Coruña en Atlético Madrid treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Clos Gomez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.