Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Celta de Vigo (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zondag 19 maart 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Celta de Vigo (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 0-1 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 74e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Aspas. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martinez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Celta de Vigo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor J. Guidetti Celta de Vigo
14' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
56' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Luisinho Deportivo La Coruña
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Carles Gil voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
65' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Andone voor Joselu Deportivo La Coruña
71' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor T. Bongonda Celta de Vigo
74' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van C. Beauvue Celta de Vigo
75' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor G. Lux Deportivo La Coruña
77' Wissel Deportivo La Coruña Wissel E. Çolak voor F. Fajr Deportivo La Coruña
80' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
83' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
86' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Sisto Celta de Vigo
87' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor D. Wass Celta de Vigo
93' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Çolak Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo La Coruña - Celta de Vigo
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Celta de Vigo

Deportivo La Coruña en Celta de Vigo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.