Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés (0-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 18 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zaterdag 18 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 68e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Manu García. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Guilherme Deportivo La Coruña
42' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Marcos Llorente Deportivo Alavés
51' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Deyverson Deportivo Alavés
56' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Carles Gil voor G. Kakuta Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
67' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
68' Penalty Deportivo Alavés Penalty Manu García Deportivo Alavés
71' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor C. Borges Deportivo La Coruña
80' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
86' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor G. Lux Deportivo La Coruña
95' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
93' Wissel Deportivo Alavés Wissel Alexis voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
90' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Vigaray voor Toquero Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés
Opstellingen Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés

Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 19 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.