Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Eibar (2-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 19 augustus 2016 - 22:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het vrijdag 19 augustus 2016 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Eibar (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero Lopez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Ramis. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Pedro Mosquera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mario Melero Lopez. Lucas Pérez dacht na 87 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Mario Melero Lopez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Deportivo La Coruña - Eibar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ramis met assist van Bebé SD Eibar
57' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Andone voor Carles Gil Deportivo La Coruña
61' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Fernando Navarro Deportivo La Coruña
64' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
68' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Luisinho voor Guilherme Deportivo La Coruña
69' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Pedro Mosquera met assist van Lucas Pérez Deportivo La Coruña
74' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor T. Inui SD Eibar
79' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Adrián SD Eibar
82' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Borges voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
85' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor Bebé SD Eibar
86' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Juncà SD Eibar
87' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Lucas Pérez Deportivo La Coruña
90' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Kike SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Eibar
Opstellingen Deportivo La Coruña - Eibar
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Eibar

Deportivo La Coruña en Eibar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero Lopez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Eibar in de Primera División vond plaats op 23 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.