Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Leganés (1-2) || Primera División 2016/2017

Donderdag 22 september 2016 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 22 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Leganés (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Borges. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Leganés dat via Luciano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano. Gabriel dacht na 61 minuten te scoren voor Leganés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alberto Undiano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Leganés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Luciano Leganés
31' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt C. Borges met assist van Luisinho Deportivo La Coruña
33' Wissel Leganés Wissel Víctor Díaz voor Bustinza Leganés
55' Doelpunt Leganés Doelpunt Luciano met assist van Gabriel Leganés
59' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
61' Doelpunt Leganés Doelpunt Gabriel met assist van Víctor Díaz Leganés
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel R. Babel voor M. Moreno Deportivo La Coruña
81' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Borja Valle voor Luisinho Deportivo La Coruña
81' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
85' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Víctor Díaz Leganés
86' Wissel Leganés Wissel M. Koné voor Luciano Leganés
91' Wissel Leganés Wissel Adrián Marín voor A. Szymanowski Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Leganés
Opstellingen Deportivo La Coruña - Leganés
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Leganés

Deportivo La Coruña en Leganés treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo La Coruña en Leganés elkaar treffen in de Primera División.